Drone piloot huren

ONZE DIENSTEN

In alle diensten die we aanbieden zetten we onze klanten centraal. We gaan steeds tot het uiterste om afspraken, deadlines en deliverables te halen.

Drone fotografie

Foto's vanuit de lucht vertellen zo veel meer, vertel ons alles over jouw luchtfotografie project.

Drone videografie

Mag het wat meer zijn met bewegende beelden vanuit de lucht? Onze videograaf is gespecialiseerd in de beste shots.

Montage

Prachtige shots en beelden aan naadloos aan elkaar en in de perfecte kleuren? Wij monteren jouw project tot een eindresultaat dat er staat.

Huwelijks videografie

De mooiste dag van jullie leven in beeld brengen met enkele drone beelden? Zowel grond als luchtbeelden maken hiervan een geheel om nooit nog te vergeten.

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm met videobeelden vanuit de lucht met een drone? Nieuwe werven, bestaande bedrijfspanden, bedrijfsuitjes, daken controleren, you name it!

Jij bepaalt waarvoor we langskomen

Een project met onze drone en piloot op jouw maat? Vertel ons waarvoor we kunnen samenwerken!

ONS WERK

Een greep uit onze referenties:

Drone huren trouwfeest

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

Vul het onderstaande formulier in of bel rechtstreeks op 0478432267 om een gratis offerte aan te vragen. We proberen binnen 24u een antwoord te voorzien.

Vraag een gratis offerte aan:

OVER ONS

Bij www.drones-huren.be zijn we een klein team waar ALLES om onze klanten draait.

BEN / Coördinator

De blinkende ogen van onze klanten, na het bekijken van het eindresultaat van www.drones-huren.be, dat is waar het voor ons om draait.

PIETER / Piloot - videograaf

QUOTE PIETER

Een drone huren met piloot? Dat kan bij drones-huren.be!

Een drone huren met piloot? Dat kan bij drones-huren.be!

Bij www.drones-huren.be willen we onze diensten verruimen naar waar we onze klanten mee kunnen helpen. Een van de zaken die we vaak gevraagd worden is om een drone te huren met piloot.

Gezien we als doelstelling hebben om drone fun aan te bieden voor iedereen, moesten wel onze focus wel verbreden. Drone fun betekent namelijk ook dat je een drone kan huren met piloot voor jouw project, of het nu een huwelijk, trouwfeest, bedrijfsvideo, inspectie of onderhoud is. 

Een drone piloot huren komt vaak met heel wat vragen. Is de drone piloot ook videograaf, kan deze de beelden ook monteren, lukt het om naast drone foto’s en drone videobeelden ook hyperlaps beelden te schieten… Bij www.drones-huren.be staat de klant centraal en zorgen we dat we verwachtingen overstijgen. Underpromise, overdeliver is ons motto.

Een drone piloot gezocht?

Een geschikte drone piloot kiezen hangt af van project tot project. Onze drone piloot zorgt steeds dat hij een end-to-end topproduct aflevert, waar de vraag van onze klanten ook heen gaat.

Sommige klanten kiezen om enkel beelden te laten maken door een professioneel drone piloot, maar niet de montage, soms omdat men dit zelf kan, ook omdat met hier vaste partners voor heeft. Alles kan! We maken graag een op maat gemaakte offerte voor jouw project. Zo zorgen wij er graag voor dat een drone met piloot huren kinderspel wordt.

Wil je de drones-huren.be drone piloot inhuren voor jouw project, vraag snel een gratis offerte aan en we komen er binnen de 24u op terug.