Dji Mavic Pro huren

test

A layout for designers, developers and companies to create websites for show casing their products

Maximale vliegtijd
Een drone die tot 27 minuten vliegtijd heeft
ULTRA HD-VIDEO
De Mavic Pro is voorzien van een Ultra HD (4K)-camera en drie-assige gimbal voor zeer betrouwbare beeldstabilisatie.

De Mavic Pro is voorzien van een Ultra HD (4K)-camera en drie-assige gimbal voor zeer betrouwbare beeldstabilisatie.

DJI Mavic Pro huren
DJI OCUSYNC
Tot 7km haarscherpe live streaming op jouw smartphone of tablet
ACTIVETRACK
Handig filmen door de drone jou te laten volgen, voor- achter-of naast je hoofdrolspeler.

Huur nu de DJI Mavic Pro

Met de Mavic Pro, een echte uitblinker omwille van zijn compacte afmetingen, zet DJI een nieuwe maatstaf op het gebied van drones. De Mavic Pro is een echt paradepaardje tijdens de niet altijd even makkelijke vluchten. Daar heeft de drone ook de power voor, gezien alle ingebouwde technologie. De DJI Mavic Pro huren is een perfect perfect idee voor tijdelijke projecten of om mee te nemen op reis.

ULTRA HD-VIDEO

De Mavic Pro is voorzien van een Ultra HD (4K)-camera en drie-assige gimbal voor zeer betrouwbare beeldstabilisatie. Dit levert haarscherpe video’s en foto’s af, zelfs bij hoge snelheden. In de sportstand haalt de Mavic een snelheid tot wel 65 km/u. Dankzij de handig bestuurbare camera met foto en opname knoppen aan de afstandsbediening maak je op een makkelijke manier uitzonderlijke beelden.

DJI OCUSYNC

De Mavic Pro maakt gebruik van Ocu-Sync technologie om haarscherpe beelden realtime te kunnen streamen naar uw Smartphone of tablet. Dankzij deze technologie die verder gaat dan het klassieke wifi kanaal kunnen beelden tot wel 7km op een geruisloze manier worden doorgezonden wat er voor zorgt dat het maken van opnames echt kinderspel wordt. Een Dji huren zonder piloot is op deze manier voor echt iedereen een mogelijkheid geworden.

SKYAUTONOMY-TECHNOLOGIE

Om geen schade op te lopen tijdens de vlucht maakt de Mavic gebruik van de SkyAutonomy-technologie. De drone herkent al op vijftien meter afstand een obstakel en zal deze ontwijken wanneer nodig. Dit gedrag kan de Mavic maximaal 27 minuten volhouden op één accu.

ACTIVETRACK

Met deze drone kan je de creativiteit die je in je hebt de vrije loop laten. Zo zorgt ActiveTrack ervoor dat de drone altijd achter, naast of rondom een object vliegt. Reken maar dat je next level selfies krijgt! Beginnende piloten hebben vaak moeite met het goed besturen van een drone zeker als hij gehuurd is heb je nog niet altijd alle ervaring en mis je vlieguren. Met TapFly wordt vliegen heel simpel: tik met je vinger op het scherm (van je smartphone) en de drone zet zichzelf in gang naar die locatie. Zo kan jouw focus liggen op het bedienen van de camera.

Vul het contactformulier in om een reservatieaanvraag te voltooien